KIINTEISTÖHUOLTO

Laadukasta kiinteistöhuoltoa Uudenmaan alueella

Tiedämme, että kiinteistön ylläpito voi olla ajoittain haastavaa. Etenkin lumityöt, nurmikonleikkaaminen ja sadevesijärjestelmien kunnossapito voivat olla jopa mahdottomia hoitaa ilman asianmukaista kalustoa. Me Kiinteistöhuolto Terolla tarjoamme ulko- ja sisäalueiden kunnossapitoa Uudenmaan alueella, jotta kiinteistösi hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Mitä kiinteistöhuoltomme pitää sisällään?

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset työnkuvat yllämainittujen lisäksi, esimerkiksi kiinteistöjen korjaukset, maalaukset ja järjestelmien päivitykset. Meiltä saat ammattimaista ja laadukasta palvelua, joten tiedät varmuudella, että hommat ovat oikeiden henkilöiden käsissä.

Tuotamme seuraavia palveluita Avaimet käteen- periaatteella:

  • Nurmikonleikkaus ja viheralueiden siistiminen: Tarjoamme nurmikonleikkausta, -trimmausta ja reunustamista sekä puiden ja pensasaitojen leikkaamista, jotta pihasi saa siistin ja viihtyisän ulkoasun.
  • Lumenpudotus ja lumityöt: Tarjoamme ammattimaista lumenpudotusta ja lumenauraamista sekä käsilumitöitä. Tällöin varmistetaan, että pihamaalla on turvallista ja esteetöntä kulkea.
  • Sadevesijärjestelmien huolto: Tiimimme tarkastaa, puhdistaa, korjaa ja tarvittaessa päivittää kiinteistösi sadevesijärjestelmät, näin vesi saadaan virtaamaan oikeaan paikkaan, jolloin estetään mahdolliset kosteusvauriot.
  • Kiinteistön huolto ja korjaus: Suoritamme säännöllisiä huoltotehtäviä, kuten maalaustehtäviä, korjauksia ja saneerauksia, jotta kiinteistösi säilyttää hyvän ja toimivan ulkoasun. 
  • Kiinteistötekniikka: Ammattilaisemme hoitavat kiinteistötekniset tehtävät laajalla skaalalla. Voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Luottokumppanisi Uudeltamaalta

Me Kiinteistöhuolto Terolla haluamme, että kiinteistösi on mukava ja turvallinen. Tämän varmistavat kokeneet ammattilaisemme ja pystymme tarjoamaan laadukkaita kiinteistöhuollon palveluita. Ota siis yhteyttä jo tänään ja katsotaan kuinka voimme auttaa sinua pitämään paikat särmässä kunnossa! Yrityksemme toimisto sijaitsee Hyvinkäällä, mutta toimimme koko Uudenmaan alueella.

Katso kaikki palvelumme täältä.

Nopeaa Kiinteistöhuoltoa Hyvinkäältä-min

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group