PIENKAIVINKONETYÖT

Kaivuutyöt näppärästi ja siististi

Kaikki kaivuuprojektit eivät vaadi suuria ja raskaita työkoneita. Joskus pienempi laite suoriutuu työstä nopeammin ja kustannustehokkaammin kun työn luonne sitä vaatii.

Miksi pienempi on parempi?

Luotettava Avantimme on täydellinen työkone kaikkiin pienempiin kaivutöihin. Sen kompaktin koon ansioista pääsemme työskentelemään ahtaisiinkin paikkoihin ja monipuolisuutensa ansiosta sitä voidaan käyttää useisiin eri työtehtäviin kuten:

  • Autotolppien pystytys
  • Pensaiden ja puiden istutus
  • Kaivantojen tekeminen putki- ja sähköasennuksia varten
  • Maan valmistelu rakentamista varten
  • Pienten rakennusten perustusten kaivaminen
  • Kaivuut viemäri- sadevesijärjestelmille

Kiinteistöhuolto Teron ammattitaitoisen otteen työhön on varmistanut vuosien kokemus Avantilla työskentelystä. Osaamme ottaa koneesta kaiken irti ja suoritettavat tehtävät tehdään tehokkaasti ja tarkasti. Lisäksi varmistamme, että projektisi valmistuu turvallisesti ja parhaalla mahdollisella laadulla.

Pidetään ympäristö siistinä

Jokainen projekti on ainutlaatuinen, minkä vuoksi käymme suunnitelmat läpi tarkkaan ennen varsinaisen operaation suorittamista. Huomioimme aina, että homma sopii sinun aikatauluunne ja budjettiinne. Työskentelemme todella joustavasti, joten aikataulut saadaan sovittua varmasti yhteen ja tällöin saadaan minimoitua häiriöt.

Kaivuupalveluiden lisäksi tarjoamme myös pihan tasoitusta sekä pihan siistimistä. Tällöin voimme tarjota isomman palvelukokonaisuuden, jotta saadaan hoidettua monta kärpästä yhdellä iskulla, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Otamme työssämme huomioon myös ympäristön ja teemme aina hommat ympäristöä ja asukkaita kunnioittaen. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää tulevasta projektistasi!

Katso kaikki palvelumme täältä.

Pienkaivinkone

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group