Kiinteistötekniikka

Kiinteistötekniikan ammattilainen apunasi

Me Kiinteistöhuolto Terolla olemme erikoistuneet LVI-, sähkö-, automaatio- sekä jäähdytysjärjestelmien huoltopalveluihin, unohtamatta paloturvallisuutta. Päämäärämme on pitää kiinteistöt turvallisina, mukavina ja ennen kaikkea toimivina. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, jolloin voit itse olla rauhallisin mielin.

Kokemuksen ja koulutuksen myötä ymmärrämme, että kyseiset järjestelmät ovat elinehto asukkaiden mukavuuden kannalta ja meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki toimii niin kuin pitää. Meidän palveluihimme kuuluvat näiden järjestelmien huoltopalvelut, tarkastukset sekä korjaukset ja puhdistukset koko Uudenmaan alueella. Näin varmistetaan, että laitteiden elinikä on mahdollisimman pitkä ja kustannustehokas.

Kiinteistotekniikka jarjestelma
Kiinteistohuoltoa nostimelta kasin

Olemme erikoistuneet myös sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpitoon. Tiedämme, että nämä järjestelmät ovat nykyaikaisten rakennusten selkäranka ja pyrimme varmistamaan niiden asianmukaisen toiminnan. Tarjoamme säännöllisiä tarkastuksia ja huoltopalveluita sekä vianetsintää ja korjauksia, jotta nämä järjestelmät toimivat moitteettomasti. Teemme myös päivityksiä ja jälkiasennuksia energiatehokkuuden parantamiseksi ja kustannusten alentamiseksi.

Jäähdytysjärjestelmät ovat kiinteistölle yksi tärkeä elementti varsinkin kesähelteillä. Ymmärrämme, että on tärkeää pitää rakennukset viileinä kuumalla säällä. Jäähdytysjärjestelmät täytyy huoltaa säännöllisin väliajoin, jotta jäähdytys toimii niin kuin pitääkin ja voit nauttia kesäkuumalla kiinteistösi viileydestä. Kiinteistöhuolto Tero tarjoaa näiden järjestelmien vianetsinnät, korjaukset ja päivitykset koko Uudenmaan alueella.

Paloturvallisuus on tärkein mahdollinen asia hoitaa kuntoon niin kiinteistön, asukkaiden kuin muunkin omaisuuden puolesta. Me Kiinteistöhuolto Terolla teemme palohälytysjärjestelmien, sprinklerijärjestelmien säännölliset tarkastukset ja huollot varmistaaksemme niiden moitteettoman toimivuuden ja valmiuden mahdollisessa hätätilanteessa. Suoritamme myös vianetsinnät ja korjaukset laitteisiin, unohtamatta päivityksiä ja jälkiasennuksia.

Älä siis odota siihen asti, että jotain menee rikki. Me hoidamme kyseiset operaatiot asiantuntevalla ja ammattimaisella otteella koko Uudenmaan alueella, jotta sinä voit olla rauhallisin mielin asian suhteen. Jos siis etsit huoltopalvelua, joka lunastaa lupaukset, ota yhteyttä ja laitetaan laitteet ajantasalle!

Katso kaikki palvelumme täältä.

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group