ERIKOISOPERAATIOT

Erikoisemmatkaan hommat eivät ole ongelma

Yksi vahvuuksistamme Kiinteistöhuolto Terolla ovat erikoisoperaatiot. Tarjoamme todella laajan valikoiman erikoisempiakin palveluja, joita et välttämättä odota löytäväsi perinteisen kiinteistöhuollon palveluarsenaalista. Tämän takia meidät tunnetaankin Hyvinkäällä kiinteistöhuollon erikoisjoukkoina.

Etsitpä sitten säännöllistä huoltopalvelua tai kertaluontoista projektia, meillä on taidot ja välineet työn suorittamiseksi.

Tässä hieman esimerkkejä miten voimme auttaa:

Sähköautojen lataustolppien pystytys. Sähköautojen yleistyessä latausmahdollisuuden tarjoaminen on yhä tärkeämpää sekä asuin- että liikekiinteistöissä. Tiimimme asentaa lataustolpat nopeasti ja tehokkaasti, kuitenkin pitäen ympäristön siistinä.

Olemme myös erikoistuneet korkean paikan huolto- ja korjaustöihin. Käytämme apunamme nostinta, joka mahdollistaa pääsyn sellaisiin paikkoihin, mihin ei muuten pääsisi. Meillä on kokemusta korkealla työskentelystä ja olemmekin toteuttaneet useita toimeksiantoja yläilmoista käsin.

Suoritamme myös juhlapyhien erikoisempiakin asennuksia. Jos kaipaat tänä vuonna hieman tunnelmallisempaa juhlatunnelmaa, meiltä onnistuuvat esimerkiksi juhannuskoivujen, tai jättikuusien asennukset kiinteistöllesi. Asennamme tarvittaessa myös valaistuksen, joten voit vain nauttia juhlapyhistä rentoutumalla mieleiselläsi tavalla.

Me Kiinteistöhuolto Terolla tarjoamme korkealaatuista palvelua kilpailukykyiseen hintaan koko Uudenmaan alueella. Tiimimme on omistautunut vastaamaan tarpeisiisi ja ylittämään odotuksesi. Ota yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan tarvitsemasi erikoisoperaatio asiantuntevalla otteella!

Erikoisoperaatio joulupukki
Kiinteistohuoltoa Hyvinkaa Prismalla

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group