MAALAUS

Oikea maali oikeaan osoitteeseen

Ymmärrämme, että jokainen kohde on ainutlaatuinen ja vaatii oikean maalin. Meillä onkin vahva ymmärrys eri materiaalien ja pintojen suhteen, joten osaamme valita aina oikean maalin. Olipa maalattava kohde sitten puuta, betonia tai metallia, meillä on asiantuntemus ja osaaminen tehdä homma.

Maalarimestarin jälki on priimaa

Kiinteistöhuolto Tero tarjoaa laadukasta sisä- ja ulkomaalausta. Maalaukset suorittaa meidän maalarimestarimme Mark, jolla on vuosikymmenten kokemus erilaisista maalausprojekteista. Markista näkeekin, että hän on alan todellinen konkari ja intohimoinen tekijä.

Vuosien varrella olemme maalanneet useita eri kohteita:

  • Rakennusten julkisivuja 
  • Puutarhakalusteita
  • Toimisto- ja liiketiloja kauppakeskuksessa
  • Asuinhuoneistoja
Maalaus-min

Lisäpalvelut samalla pensselin vedolla

Maalauspalveluiden lisäksi tarjoamme myös erilaisia siihen liittyviä palveluita, kuten tehopesut, tapettien asennukset ja poistot sekä korjaukset. Näiden palveluiden avulla voimme tarjota kokonaisvaltaisen ratkaisun kaikkiin maalaustarpeisiisi ja varmistaa, että kiinteistösi ei ole vain hyvän näköinen, vaan myös suojalta ankarilta sääolosuhteilta.

Maalaustyössä laatu ja huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin ovat tärkeitä asioita. Siksi käytämmekin vain laadukkaimpia maaleja ja työvälineitä sekä olemme erittäin huolellisia niin työn suorittamisessa, kuin valmisteluissakin. Maalarimestarimme osaa myös auttaa värien sovittamisessa tilaan ja muihin pintoihin nähden.

Olipa kyseessä pieni tai mittava maalausprojekti, terassin öljyäminen tai jokin muu pintakäsittelyä vaativa homma, olemme oikea tiimi hoitamaan asian. Ota yhteyttä ja suunnitellaan seuraava maalausoperaatio yhdessä!

Katso kaikki palvelumme täältä.

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group