LUMITYÖT JA LUMENPUDOTUS

Lumityöt ja lumenpudotukset Hyvinkäällä sekä lähialueilla

Lumenpudotukset ovat joka talvinen toimenpide, joka kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Tällöin voidaan tarkastaa työn ohella katon kunto, sekä selvittää onko lumi mahdollisesti kerennyt jo tekemään katolle vaurioita.

Jos lumikuorman jättää katolle koko talveksi, on myös riski että lumi tekee tuhojaan tullessaan alas katolta. Esimerkiksi kattotikkaat ja lumiesteet voivat vaurioitua tai pahimmassa tapauksessa tehdä myös kattoon mittava vaurioita. Nämä ovat kuitenkin helposti ehkäistävissä kun lumenpudotus tehdään hyvissä ajoin ja ammattilaisen toimesta.

Lumityöt monipuolisella kalustolla

Hoidamme lumityöt kohteesta kuin kohteesta oikein valituilla työvälineillä. Isommat piha-alueet hoituvat Venierillä johon saamme lumikauhan, siipikauhan ja liukkauden yllättäessä myös hiekoittimen.

Pienemmille väylille meillä on varattuna Avant, joka näppärän kokonsa vuoksi kykenee hävittämään lumet kapeammiltakin kulkuväyliltä.

Lisäksi meillä on totta kai käytössä perinteisemmät työvälineet kuten lumilinko ja aina luotettava lumikola.

Olipa pihasi siis minkä kokoinen tai mallinen tahansa, meiltä löytyvät keinot lumen hävittämiseen. Otamalla meihin yhteyttä, varmistat että kulkuväyläsi ovat estottomat ja voit vaikka lämmitellä takkatulen ääressä sillä välin, kun hävitämme lumet pihaltasi!

Miksi lunta pitää pudottaa?

Lumenpudotus on ajankohtaista kun lumen korkeus alkaa lähennellä polvenkorkeutta. Tämän määrän jälkeen lumesta voi tulla vaaratekijä niin rakennukselle, kuin lähellä liikkuville ihmisille.

Erityisesti lapset eivät välttämättä osaa ajatella millaisella voimalla lumi tulee katolta alas, kun lumipatja lähtee liikkeelle. Myös autot voivat vaurioitua pahasti jos lumikuorma sattuu tulemaan alas juuri oikealla hetkellä.

Vaikka katolle olisi asennettu lumiesteet, voi lunta olla pahimmillaan sellainen määrä, että esteet tulevat lumen mukana alas.

Täytyy myös muistaa että kiinteistönomistaja on aina vastuussa lumenpudotuksesta ja vakuutusyhtiöt eivät korvaa aiheutuneita vahinkoja, jos kattolumityöt on laiminlyöty.

Kattolumityot Hyvinkaalla

Ammattilainen hoitaa homman ammattitaidolla

Monesti kuulee että kattolumityöt voi hoitaa myös itse. Tästä päästäänkin niihin syihin, miksi katolle ei kannata mennä itse tetsaamaan. Kaikkein vakavimpana seurauksen on katolta putoaminen, jos ei tiedä tarkkaan mitä tekee. Väärin tehdyt toimenpiteet voivat myös vaurioittaa katon pintaa ja muita rakenteita.

Me Kiinteistöhuolto Terolla hoidamme työt turvallisuus edellä ja varmistamme niin työntekijöiden, kuin muidenkin turvallisuuden työmaan läheisyydessä. Lumenpudotus välineistö valitaan aina kohteen mukaan ja käytämme aina kohteeseen sopivaa lumenpudotusvälineistöä. Lisäksi paikalle saadaan tarvittaessa nosturi, jolloin voidaan tiputtaa esimerkiksi räystäällä olevat jäät turvallisesti menemättä edes katolle.

Ota yhteyttä ja heivataan lumet pois katoltasi!

Lumenpudotusta talon katolta min

Lumenpudotuksen suunnittelu

Ennen kun lumenpudotusta tai kattolumitöitä aloitetaan on todella tärkeää suunnitella työ hyvin. Katsotaan katon kaltevuus, tarvittavat työvälineet sekä tehdään tarvittava alueen eristys.

Alueen eristys on tärkeässä roolissa varsinkin silloin jos kiinteistön läheisyydessä on paljon liikennettä. Tällöin minimoidaan henkilö- ja omaisuusvahingot.

Kattolumitöissä on myös ensisijaisen tärkeää ottaa huomioon työntekijöiden turvallisuus, jolloin pienet jalan liukastumiset eivät aiheuta vahinkoa niin paljoa tekijöille. Meillä kaikki nämä on huomioitu työn suorittamisessa.

Teemme myös tarvittaessa lumikuorman määrään ja jäänputoamiseen liittyvät  riskikartoitukset Hyvinkäällä ja lähiseuduilla!

Katso kaikki palvelumme täältä.

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja lumipartiomme saapuu asemiin

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group