IKKUNANPESU

Ikkunanpesu ja puhdistukset Uudeltamaalta

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista ikkunanpesua Uudeltamaalta? Älä etsi enää! Me Kiinteistöhuolto Terolla käymme taisteluun likaisia ikkunaruutuja vastaan. Me hoidamme kaikenlaiset ikkunanpesut, olipa kyseessä sitten matalalle tai korkealle asennetut ikkunat.

Tiedämme että ikkunanpesu voi olla vaativaa ja aikaa vievää ja monesti operaatio jääkin tästä syystä tekemättä. Likainen ikkuna saa kuitenkin kiinteistösi näyttämään vähemmän houkuttelevalta, kuin auringon valossa kimalteleva kirkas ruutu. Me tarjoamme laadukkaat ikkunanpesupalvelut Uudenmaan alueella.

Käytössämme on nosturi, jonka otamme tarvittaessa mukaan esimerkiksi silloin, kun pesemme korkealle asennettuja ikkunoita. Tarvitsetpa siis säännöllistä ikkunanpesua tai kertaluontoista projektia, me hoidamme homman asiantuntevalla otteella.

Käytämme Kiinteistöhuolto Terolla ympäristöystävällisiä puhdistusratkaisuja, jotka ovat ympäristöystävällisyyden lisäksi myös tehokkaita.

Älä anna likaisten ikkunoiden enää häiritä vaan tilaa tehopartiomme apuun. Varaa seuraava ikkunanpesusi jo tänään, ja maailma kirkastuu ympärilläsi! Toimistomme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta toimimme koko Uudenmaan alueella.

Muista kotitalousvähennys!

Työn osuudesta saat kotitalousvähennystä. Tarkemmat ohjeet linkistä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lomakkeen alapuolelta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi!

Vastuu Group